Wie ben ik – Logopediepraktijk Liesbeth Speekenbrink – Vught
Header afbeelding

Adresgegevens

Lidwinastraat 57 a
5262EN Vught

Tel: 073-6566717

Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18;00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 18:00

Wie ben ik

Liesbeth Speekenbrink

Leeftijd    60
Opleiding    Opleiding Logopedie Rotterdam
Logopedist sinds    1986
Specialisme    Stembehandeling bij volwassenen en kinderen, Schadelijk Mondgedrag, Chronisch Hoesten, Globusgevoel, Hyperventilatie Spraak/Taal bij kinderen
Wekelijkse aanwezigheid    dinsdag, woensdag, donderdag

Iets over mezelf.

  • Vijf jaar lang was ik leerkracht in het basisonderwijs.
  • Vanaf 1986 ben ik gediplomeerd logopedist en als zodanig werkzaam.
  • Ik ben mijn loopbaan gestart in de schoollogopedie en als docent logopedie op een opleiding voor ziekenverzorging. In diezelfde periode heb ik mijn logopediepraktijk opgebouwd.  Deze praktijk in Leiden is in korte tijd uitgegroeid tot een zeer bloeiende praktijk met 4 medewerkers.
  • Sinds 2002 werk ik met veel plezier in mijn logopediepraktijk in Vught. Bewust heb ik gekozen voor een eenmans-praktijk zodat ik al mijn aandacht en energie kan richten op de kwaliteit van de behandeling.

Mijn manier van werken.

  • Mijn werkwijze wordt vooral bepaald door waarachtige aandacht en respect voor de mensen die actief aan hun probleem, of aan het probleem van hun kind, willen werken. De inhoud van mijn behandeling wordt samen met u bepaald. In een vriendelijke open sfeer wordt met u gewerkt aan het meest optimale traject.
  • Groot belang hecht ik aan het up-to-date houden van mijn kennis en vaardigheden. Ik volg met grote regelmaat bijscholing en volg de ontwikkelingen binnen de logopedie op de voet.
  • Ik merk dat mijn jarenlange ervaring als logopedist en mijn sterk ontwikkelde intuïtie tot goede en snelle resultaten leidt.
  • Zo nodig overleg met leerkrachten, peuterspeelzaalleidsters, collega`s en verwijzers bespoedigt een goed resultaat van de behandeling.
  • De behandelingen verlopen gestructureerd. Kinderen worden duidelijk en veelvuldig beloond voor hun inspanningen. De kinderen komen graag naar logopedie. Ook verlegen en angstige kinderen zijn daar bij mij snel overheen. Werken aan hun zelfvertrouwen staat bij mij voorop.